جستجو

نتائج البحث

Rechercher بحث متقدم

سحابة الكلمات الدلالية

جامعه  شادی  نوین  شناسی  

المواضيع الأخيرة
» استاد شهربانو سمامی و استاد علامه طایفی دو استاد نمونه تاریخ علوم اجتماعی
الخميس فبراير 09, 2012 5:54 pm من طرف mitra shayan

» تعریف مختصر و اجمالی از علوم نوین وزع و بنیانگذاری شده توسط استاد شهربانو سمامی و استاد علامه طایفی
الأحد أكتوبر 30, 2011 7:26 pm من طرف الگا امیر احمدی

» فرهنگ دستاوردی شدنی یا هندسی؟
الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:18 pm من طرف mitra shayan

» نقش تیم ورک های مختلف در مدیریت فرهنگ
الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:17 pm من طرف mitra shayan

» اثر پذیری متقابل مدیریت فرهنگ و مدیریت امور فرهنگی
الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:17 pm من طرف mitra shayan

» فرهنگ و تربیت اجتماعی
الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:16 pm من طرف mitra shayan

» کلیات تعاملات مدیریت کارآمد فرهنگ در جوامع
الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:15 pm من طرف mitra shayan

» موانع سیاسی و اجتماعی – اقتصادی استقرار مدیریت فرهنگ کارآمد
الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:14 pm من طرف mitra shayan

» ضرورت توجه به خاستگاه اجتماعی افراد در مدیریت فرهنگ
الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:13 pm من طرف mitra shayan

فبراير 2012
الإثنينالثلاثاءالأربعاءالخميسالجمعةالسبتالأحد
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829    

اليومية اليومية

التبادل الاعلاني

انشاء منتدى مجاني

کلیات تعاملات مدیریت کارآمد فرهنگ در جوامع

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي اذهب الى الأسفل

کلیات تعاملات مدیریت کارآمد فرهنگ در جوامع

پست من طرف mitra shayan في الجمعة سبتمبر 30, 2011 12:15 pm

از : علامه موسی الرضا طایفی اردبیلی و استاد دانشمند شهربانو سمامی

مدیریت فرهنگ جوامع در تمام جزییات زندگی فردی و اجتماعی انسان با نقش معمارانه یا هدایتگرانه که بر ساحت فرهنگ و به تبع آن ساخت اجتماع دارند، اثرات ملحوظی دارند. عملیات برآمده از مدیریت فرهنگ جوامع با تبلور در ظرف نهادهای مختلف اجتماعی و سازمان های در خدمت ساختار مختلف موجود در ساخت کلی اجتماع با تأثر متقابل بر فرآیند اجتماعی شدن و آموزش مهارت های اجتماعی گوناگون در تمام زوایای زندگی انسان فارغ از اینکه او اندیشه ی فردگرایانه یا اجتماع دوستانه دارد، پدیدار می شود و البته افراد با ذهن اکتشافی خود داده های آموزه ای و تعاملاتی را فهم، پالایش، دوباره فهمی و معنا می سازند ولی در هر صورت این تأثیر را در حدّت و شدّت های متفاوت به خود می گیرند.

تعاملات مدیریت فرهنگ در عرصه ها، حیطه ها و حوزه های مربوط به فرد، اجتماع و زندگی اجتماعیِ انسان اجتماعی اثرگذاری مستقیم و بلافصل دارد. دقت عالمانه و متخصصانه در تعاملات و اثرگذاری های مدیریت فرهنگ در اجتماع از جانب او قید کارآمدی را به او پیوند می زند و این قید، اثرات مثبت را با دقت در اهداف کلی جامعه و منافع عمومی برای جامعه و افرادش به ارمغان می آورد. بدیهی است که نوع دقت مدیریت فرهنگ به عنوان مدیریت مشارکتی عظیم که در سطوح مختلف جامعه پراکنده است، اگر با ویژگی های علمی- آکادمیک در حوزه ی مختلف اجتماعی همزاد با کاهش غلبه ی خرده دانش بر نگرش ها و فهم ها همراه باشد، می تواند انواع اتخاذ سیاست ها، استراتژی ها و برنامه ریزی های معیّن را به دست دهد.

هماهنگی بین افراد مؤثر در مدیریت فرهنگ با فهم متعارف موجودِ هم اندیشانه از منافع عمومی و اهداف کلی جامعه از آموزه ها، تعاریف تعاملات و نوع تعاملات موجود در جامعه پدیدار می شود و این هماهنگی ها در حدّت و شدّت های متفاوت انواع عملیات را با دقت در قید کارآمدی مدیریت فرهنگ را ممکن و میسّر می سازد.

لازم به ذکر است که فرض مفرو ض از منافع عمومی و اهداف کلی جامعه در طی مسیر جامعه ها به سوی تکامل تعیین شده است که با انواع یافته های مادِّی و غیرمادّی در اختیار یا با اجبار به پویاسازی و دگرگونی ها مورد نیاز یا ملزم می رسد.

تمام موضوعات، مفاهیم، افراد، سازمان ها و نهادها در ظرف جامعه با مدیریت فرهنگ با دقت یا عدم دقت در قید کارآمدی آن، تعاملی متقابل دارند ولی به هر اندازه مدیریت غالب فرهنگ هر جامعه به قید کارآمدی که برآمده از انواع شناخت های مکتسبه از محیط های آکادمیک پردازنده به علوم اجتماعی و شاخه های مختلف آن است، نزدیک تر باشد، تعامل به نفع جامعه در اثر توان افزون مدیریت فرهنگ در خدمتِ فرهنگ و اجتماع خواهد بود و یا بالعکس.

مقولات مطرح در حوزه ی علم جدید مدیریت کارآمد فرهنگ که به دو حیطه ی هدایتگرانه و معمارانه می پردازد، بدون دقت در سه رشته ی علمی نوین مطرح از جانب ما ناکارآ خواهد بود. سه رشته علمی آموزه کاوی، فهم شناسی و تعامل پژوهی که زاییده ی ادامه ی حیات علوم معتبر و مفید جامعه شناسی، ارتباطات اجتماعی، روانشناسی اجتماعی و آینده پژوهی و نیز سایر رشته های علوم اجتماعی است، پژوهندگان و افراد و ارگان های درگیر با مدیریت مؤٍثر و کارآمد فرهنگ را با شناخت های معیّن مؤثر از انواع آموزه ها و فهم ها، تعاملات و تأثرات متقابل آن با افراد و جامعه یارگر خواهد بود و مدیریت کارآمد فرهنگ با اتکای علمی- عملیاتی به این علوم می توانند به انواع اتخاذ سیاست ها، استراتژی ها، برنامه ها و روش های مورد نیاز در این حوزه دست یابند.

ارگان ها، فضاها، محیط ها و علوم و تکنولوژی مرتبط با مدیریت فرهنگ در تعاملی متقابل با مدیریت فرهنگ و فرهنگ قرار دارند و البته تصریح این موضوع نیز مهم است که این ارگان ها، فضاها، محیط ها و علوم و تکنولوژی خود یا بخشی از مدیریت فرهنگند یا در خدمت مستقیم مدیریت فرهنگ می باشند.

انواع اتکاهای مورد نیاز در جامعه برای دستیابی به مدیریت کارآمد فرهنگ بین انواع افراد، مدیریت ها، سازمان ها نیز در تعامل متقابل با فرهنگ و مدیر فرهنگ قرار دارند و جامعه به هر اندازه در این اتکاها فهمی شبیه به هم در حوزه های مختلف داشته باشد می تواند در سایه ی به دست آوری مدیریت کارآمد فرهنگ توفیقات بیشتری را برای نیل به اهداف کلی خود و منافع عمومی متصوّر به دست آورد.

mitra shayan
Admin

تعداد پستها: 51
آدرس پستي: تورنتو

خواندن مشخصات فردي

بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مشاهده موضوع قبلي مشاهده موضوع بعدي بازگشت به بالاي صفحه